Heeft u interesse in een cursus vraag dan naar de mogelijkheden. 

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen veranderen afhankelijk van materiaal kosten.

Deze workshops worden enkel op aanvraag gegeven met een minimaal aantal personen.

Nieuws

Spiritueel & creatief

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Wensdoos maken (prosperity Box):

Vragen over Spiritueel & Creatief:

Zou u graag wat creatiever bezig willen zijn, maar u weet niet goed wat. Dan heb ik een aantal leuke cursussen ontwikkelt. Bent u spiritueel of juist helemaal niet dan kunt u bij mij terecht voor creatieve cursussen met een diepere betekenis.

Heeft u vragen over het cursusaanbod van spiritueel & creatief of wilt zich inschrijven voor een cursus, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres is: info@spirituelebeleving.nl

Spirituele Beleving

Creatieve cursussen met een spiritueel tintje:

In deze cursus maken we een wensdoos (prosperity box). Deze speciale doos maken we om onze wensen in te zetten. Door deze zelf te maken en door de positieve energie er in te stoppen kunnen we onze eigen wensen laten uitkomen.  Tijdens de cursus krijgt u verdere uitleg over de wensdoos en gaan we samen creatief aan de slag. Materiaal is inbegrepen.

Mandela of intuïtief tekenen:

In deze cursus leert u mandela te tekenen of kleuren. Of kunt u spiritueel intuïtief  tekenen. Er is documentatie aanwezig om de symboliek te achterhalen van u tekening. U hoeft geen teken ervaring te hebben! Materiaal is inbegrepen.

Droomvanger maken:

In deze cursus maken we een droomvanger. Droomvangers kunnen in de slaapkamer gebruikt worden om nare dromen omzetten naar aangename dromen en zo een goede nachtrust geven. Ze kunnen echter ook decoratief gebruikt worden. Tijdens deze cursus krijgt u uitleg over droomvangers en maken we zelf ook een mooi exemplaar. Materiaal is inbegrepen.

4 elementen schilderen (in 4 lessen):

In deze cursus leren we meer over de 4 elementen; water, aarde, lucht en vuur. We maken per element een schilderij op canvas. Naast verf gebruiken we ook natuurlijk materiaal. Mocht u liever 1 bepaald element schilderen en geen interesse hebben in de andere elementen dan kan de cursus ook in één les gegeven worden. U hoeft geen schilder ervaring te hebben! Materiaal is inbegrepen.

Er zijn ook mogelijkheden bespreekbaar zoals smudgeveren of smudgesticks maken.

aaaaaaaaaaaaiii