Agenda & nieuws

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Agenda :

Vragen over de agenda & nieuwsbrief:

Spirituele Beleving

Data meditatie avonden, Reiki en andere data voor 2018:

Woensdag 30 mei: Wesak viering om 20.30 uur.
Donderdag 28 juni: volle maan meditatie om 20.30 uur
 
Tera Mai Reiki eerste graad, huisreinigingscursus en diverse spirituele ontwikkelingscursussen op aanvraag.

De data zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen. De meditatie avonden gaan enkel door bij een minimaal aantal aanmeldingen van 2 personen. Meld u daarom op tijd aan. Om deel te nemen aan een meditatie avond kunt u zich uiterlijk 1 dag van te voren opgeven via mail , facebook of telefoon.

Wilt u op de hoogte blijven van de data en zo de avonden niet vergeten, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Heeft u geen mail dan kunt u ook via sms op de hoogte gehouden worden. Voor mijn telefoonnummer kunt u bij contact terecht. Inschrijving ook via facebook mogelijk!

Nieuws

Nieuwe meditatie data.

Zomerstop van 2 juli tot 1 augustus 2018.

Heeft u vragen over de agenda en de nieuwsbrief, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Nieuwsbrief:

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van aankomende data van meditatie avonden en nieuwtjes rondom mijn praktijk, schrijf je dan in op nieuwsbrief@spirituelebeleving.nl en wordt up to date gehouden zodat u niets hoeft te missen.

Goede Doelen:
Spirituele Beleving zet zich in voor het goede doel! Er gaan regelmatig donaties naar stichting Floriana, Terre des Hommes, KWF Kanker Bestrijding en diverse andere organisaties die zich inzetten voor het goede doel. Bij een planetairy Healing meditatie avond zal 1 euro van het bedrag worden opgespaard in een potje en geschonken worden aan verschillende goede doelen. Samen helpen we zo de wereld te helen.
aaaaaaaaaaaaiii