Enkel op aanvraag te boeken. En enkel in de regio Bergen op Zoom, anders worden er reiskosten in rekening gebracht.

Nieuws

Spirituele Belevingsavonden

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

De Belevingsavonden

Vragen over Spirituele Belevingsavonden:

Om kennis te maken met uw spirituele kant heb ik de Spirituele Belevingsavond bedacht. Dit is voor diegenen die weinig tot geen ervaring hebben met spiritualiteit, maar er wel voor open staan of gewoon nieuwsgierig zijn.

Het fijne van deze avond is, dat het gewoon bij u thuis gehouden wordt. De bedoeling is dat u een aantal vrienden, collega's of familie uitnodigt bij u thuis die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. Mocht u zelf wel al enige ervaring hebben, maar vrienden nog niet, dan is dit ook een leuke manier om hen deelgenoot te maken van datgene waar u zoveel plezier aan beleeft. De avond is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Tijdens de avond zal ik een basismeditatie geven en sta ik open voor ieders vragen. Verder neem ik, voor degenen die meer willen weten, diverse documentatie mee en ook verschillende kettinkjes, edelstenen en andere leuke producten. Deze mooie spirituele hebbedingetjes kunt u bij mij altijd tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Alle sieraden en stenen zijn spiritueel gereinigd en opgeladen in energie. U krijgt ook meer uitleg over de edelstenen en informatie over de andere producten, mocht u dat willen.

Heeft u vragen over de Spirituele Belevingsavonden of wilt u een afspraak maken dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Spirituele Beleving

Buiten de gebruikelijke belevingsavond kan er nu ook gekozen worden voor een thema avond. Mocht een meditatie niets voor u zijn, kun je ook kiezen voor een kaartenleg avond. U kunt kiezen uit diverse orakelkaarten, maar bijvoorbeeld ook uit Medicijnkaarten en er zo achter komen wat uw 9 totemdieren zijn. Of heeft u liever een energetische reinigingsavond. Leer een korte en praktische manier om uw aura energetisch te reinigen.

Het allernieuwste is de Tera Mai™ Reiki belevingsavond. Hierin maakt u kennis wat Tera Mai™ Reiki is en wat het voor u kan betekenen. Zo kunt u mijn energie aanvoelen alvorens u een behandeling neemt of cursus gaat volgen.

aaaaaaaaaaaaiii