Kijk voor recente cursusdata in mijn agenda.

Kruiden en harsen symboliek. De uitleg over de betekenis van verschillende kruiden en harsen die gebruikt worden bij sjamanistisch smudgen op alfabetische volgorde: kruidenlijst .

Ook kunt u bij mij terecht voor smudge sets om zelf aan de slag te kunnen. De prijzen van een huisreiniging, huisreinigingscursus en de producten kunt u vinden in mijn prijslijst. Let op indien uw huis of bedrijf buiten mijn regio valt ben ik genoodzaakt om reiskosten in rekening te brengen.

Nieuws

Huisreiniging

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Spirituele huisreiniging

Vragen, opmerkingen of klachten:

Als u zich onprettig voelt in uw eigen huis, is huisreiniging misschien iets voor u. Soms kunnen er ongewenste spirituele gasten in uw huis verblijven, waardoor u zich onprettig kunt voelen. Ook kan het zijn dat er een lage energie hangt door een scheiding of een andere verandering in of om het huis. Vermoeidheid, neerslachtigheid of gewoon een akelig gevoel kunnen daar symptomen van zijn. Ook is het mogelijk dat u dit zelf niet ervaart, maar uw kinderen wel. De huisreiniging kan met verschillende methodes gedaan worden. Aanbevelingswaardig hiervoor is Sjamanistisch smudgen, wat op basis van kruidenrook plaatsvindt.  Wanneer dit als onbehaaglijk (of onplezierig) wordt ervaren, zijn er altijd andere methodes. Voor het reinigingen van een eengezinswoning ben ik ongeveer 3 uur bezig. Het is ook mogelijk om losse kamers te reinigen, daar zal een gereduceerd tarief voor gerekend worden.

Ook kunt u huisreinigingscursus volgen in mijn praktijk. Zo leert u vakkundig hoe u een huis spiritueel reinigt. Tijdens deze cursus krijgt u diverse technieken om een woning of bedrijf te reinigen. Zodat er altijd een geschikte methode bij zit voor u. Tevens krijgt u het theoretisch lesmateriaal mee naar huis, zodat u altijd een naslagwerk heeft.

 

Heeft u over de huisreiniging, de verschillende methodes en de andere mogelijkheden vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Spirituele Beleving

aaaaaaaaaaaaiii