Er zijn tal van healingsmethodes waar u baat bij kunt hebben. Welke behandelingsmethode bij u past hangt af van wat uw behoeften zijn en wat u nodig heeft op dat moment. De verschillende healingstechnieken die ik beheers zijn o.a. Tera Mai™ Reiki, Seichem Reiki, doTerra oliën therapie, verheven meester of engel healing,  sjamanistisch smudgen, levensboompaden orakel en nog vele andere technieken. 

Reiki is over het algemeen wel een bekend healing systeem. Er zijn echter wel verschillende vormen en vertakkingen in de Reiki te vinden. De algemeen bekendste vorm is Usui Shiki Ryoko, waar ik de eerste graad in heb behaald. De vorm waar ik mee werk is Tera Mai™ Reiki en Seichem waarin ik in beide vormen zowel eerste als tweede graad heb behaald en sinds april 2014 het masterschap in Tera Mai ™ Reiki. Ik heb gekozen om me verder te ontwikkelen in deze vorm, omdat ik deze als zeer krachtig en zuiver ervaar en hier het meest effectief mee kan werken.  

Deze prachtige 66 orakelkaarten helpen om naar de innerlijke stem en intuïtie te luisteren. De kennis en oeroude wijsheid van de Kabbala heeft Esther van Blijdestein prachtig in beeld gebracht met deze kaartenset, waarin kennisgemaakt word met Levensboompaden, een structuur met 66 paden naar bewustwording. 

Het merk DoTerra® vertegenwoordigt talrijke zuivere en essentiële oliën. Deze oliën zijn verbluffend en de meest zuivere oliën die er bestaan. Ze werken door op al onze lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en voor iedereen is er wel een geschikte olie of meerdere.

Verheven meesters worden ook wel verrezen of opgestegen meesters genoemd, wat in principe op hetzelfde neer komt. De verheven meester zijn lichtwezens die ons op een hoog niveau begeleiden. Ze hebben alle kennis over het leven op aarde, de mensheid en evolutie. Daardoor kunnen ze ons goed helpen met onze problemen en blokkades opheffen op onze weg naar persoonlijke groei.

Er zijn heel veel verschillende soorten orakelkaarten, inzichtkaarten, kaarten met boodschappen of energiekaarten en Tarot. Het spreekt voor zich dat je hier veel kanten mee op kunt. Ik heb heel wat kaartensets in mijn bezit en vaak krijg ik er nog nieuwe sets bij.
Een aantal sets zal ik kort omschrijven en uitleggen wat ze voor u kunnen betekenen. Ik heb een aantal favorieten, maar ze komen qua uitleg in een willekeurige volgorde aan bod.