Deze prachtige 66 orakelkaarten helpen om naar de innerlijke stem en intuïtie te luisteren. De kennis en oeroude wijsheid van de Kabbala heeft Esther van Blijdestein prachtig in beeld gebracht met deze kaartenset, waarin kennisgemaakt word met Levensboompaden, een structuur met 66 paden naar bewustwording. 

Deze levensboompaden kunnen gebruikt worden tijdens een behandeling of als coaching tijdens een cursus of meditatie avond. Het is verbluffend hoe effectief deze orakelkaarten werken. Het leert je tot in de kern te gaan van problemen, vraagstukken of situaties, door ze vanuit verschillende kanten te benaderen krijg je een groter algemeen overzicht.

Het extraatje aan deze kaartenset is dat er per kaart ook middelen zijn gemaakt die toevoeging bieden om door de vraagstukken, problemen of situaties heen te komen. Deze middelen zijn samengesteld uit diverse remedies, oliën en edelstenen en omgezet in kleine korreltjes die oraal in te nemen zijn door er op te zuigen waardoor de werkende stoffen vrij komen en voor extra begeleiding kunnen zorgen. Een middel met korreltjes is 21 euro per buisje van 6 gram en hier te bestellen of op www.levensboompaden.nl