Het merk DoTerra® vertegenwoordigt talrijke zuivere en essentiële oliën. Deze oliën zijn verbluffend en de meest zuivere oliën die er bestaan. Ze werken door op al onze lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en voor iedereen is er wel een geschikte olie of meerdere.

Een voorbeeld: Mijn oudste dochter kan soms best emotioneel zijn en ging de eerste week van de vakantie op kamp. Ze was erg zenuwachtig en was bang voor heimwee. Ik gaf haar balans druppels mee tegen elke vorm van emotie die zou kunnen optreden. De leiding was geïnformeerd en boekte groot succes met de druppels voor meer kinderen dan enkel voor mijn eigen dochter. Binnen een minuut verdween heimwee bij alle kinderen en voelden ze zich prima in hun vel en waren weer in balans. Dit is maar één voorbeeld van velen die ik kan vertellen over de DoTerra® oliën.

Voor degene die interesse hebben, maar geen idee wat de oliën doen en kunnen, organiseer ik een avond om kennis te maken met sommige oliën om zo te kunnen ervaren hoe geweldig deze oliën zijn. Tijdens deze avond zal ik ook meditatie begeleiden die in teken staat van geur en kleur. Zo kunt u de DoTerra® oliën ook ervaren op energetisch vlak. Deze DoTerra® oliën avond zal diverse keren georganiseerd worden. Kijk op de agenda voor recente data.

De DoTerra® oliën zijn door het grote assortiment onvoorradig, en zijn enkel op aanvraag verkrijgbaar en dan zullen we ons best doen om de levering binnen een week te geschieden. Het kan voorkomen dat een bestelling langer duurt door een latere bezorging van onze leverancier.

Behandelingen met DoTerra® oliën. Er zijn verschillende manieren om deze prachtige oliën te gebruiken en daarom introduceer ik nu ook behandelingen met DoTerra®. Zo is er de korte behandeling waarin je hoofd en nek gemasseerd wordt met DoTerra® oliën en zo kun je heerlijk ontspannen en weer volledig opladen in je energie. Ook is er een uitgebreide behandeling van ongeveer een half uur, waarin je volledige rug, schouders, nek, hoofd en voeten gemasseerd wordt. Deze massage geeft verkwikking, energie, maar ook rust en ontspanning daar waar nodig. Zodat je er voor langere tijd weer helemaal tegenaan kunt. Hiermee maakt dit een uitstekende behandeling ook voor mensen die geen spirituele instelling hebben. Buiten deze losse behandelingen is er ook altijd de mogelijkheid dat deze oliën gebruikt kunnen worden in combinatie met andere behandelingen zoals Tera Mai™ Reiki.