Als u zich onprettig voelt in uw eigen huis, is huisreiniging misschien iets voor u. Soms kunnen er ongewenste spirituele gasten in uw huis verblijven, waardoor u zich onprettig kunt voelen. Ook kan het zijn dat er een lage energie hangt door een scheiding of een andere verandering in of om het huis. Vermoeidheid, neerslachtigheid of gewoon een akelig gevoel kunnen daar symptomen van zijn.

Deze techniek is zowel voor uw huis als voor u zelf een fijne ervaring. Het sjamanistisch smudgen is een indiaans ritueel. Met behulp van een kooltje, kruiden en veren wordt een kruidenrook gemaakt, waarmee alle negativisme weggehaald wordt.

Liever zelf aan de slag, dan kunt u de huisreinigingscursus volgen in mijn praktijk. Zo leert u vakkundig hoe u een huis spiritueel reinigt. Tijdens deze cursus krijgt u diverse technieken om een woning of bedrijf te reinigen. Zodat er altijd een geschikte methode bij zit voor u. Tevens krijgt u het theoretisch lesmateriaal mee naar huis, zodat u altijd een naslagwerk heeft.