Sjamanistisch smudgen

Deze techniek is zowel voor uw huis als voor u zelf een fijne ervaring. Het sjamanistisch smudgen is een indiaans ritueel. Met behulp van een kooltje, kruiden en veren wordt een kruidenrook gemaakt, waarmee alle negativisme weggehaald wordt.

Bij een huisreiniging zal het hele huis gereinigd worden, dit betekent dat ik kamer voor kamer afga. Door de veren wordt de kruidenrook, beginnend met witte salie, in de gehele kamer verspreid en wordt op deze manier schoongemaakt. Alle lage energieën, entiteiten en negativisme worden hierdoor verwijderd. Als dit alles verdwenen is, wordt de kamer opgevuld met andere kruidenrook, afhankelijk van wat er nodig is. Ook kan er een engel of gids uitgenodigd worden om in de kamer te blijven zodat de energie positief blijft.  Als alle kamers stuk voor stuk gereinigd zijn, zet ik het volledige huis in een bescherming, zodat entiteiten op afstand gehouden worden en de energie hoog blijft.

Sjamanistisch smudgen wordt overigens naast huisreiniging ook gebruikt als behandeling. De behandeling werkt enigszins hetzelfde als een huisreiniging.  Met witte salie wordt een kruidenrook ontwikkeld, die met de veer langs het lichaam wordt gestreken. Zo worden alle lagere energieën en entiteiten die aan een persoon vast zitten, losgemaakt en verwijderd. Daarna wordt diegene met andere kruidenrook in een positieve energie gezet en wordt de aura ook gereinigd. Hierdoor zit de betreffende persoon weer lekker in zijn vel.  Ook hier sluit ik af met een bescherming, zodat de persoon minder snel vatbaar zal zijn voor invloeden van buitenaf. Als er echter diepere stukken in het systeem vast zitten is er meer nodig dan enkel smudgen alleen, dan raad ik u een andere behandeling aan, zoals bijvoorbeeld Reik Tera Mai™. Het sjamanistisch smudgen kan voor zowel volwassenen, als kinderen zeer effectief zijn. Maar ook huisdieren, edelstenen of planten hebben er baat bij.