Maandelijks wordt er een meditatie avond georganiseerd. Deze staat vaak in een bepaald thema zoals Volle maan of een Planetairy Healing.

Ieder jaar vieren we een heel speciaal spiritueel feest, namelijk de Wesak viering.

Mocht u graag meer rust en ontspanning in uw leven willen. Steviger in uw schoenen willen staan. Op zoek naar uitdagingen en zelfkennis dan is deze basis cursus Meditatie voor beginners iets voor u. Een basiscursus waar we vanaf het begin beginnen.

Indien u de eerste cursus heeft afgerond of u heeft zelf de basis al goed onder de knie dan is er ook een vervolgcursus. Hierin word o.a. reinigen met rozen, intensieve reiniging en activatie van de chakra's, reinigen van beelden, overtuigingen, oordelen en gedachtenvormen, contracten verbreken en ontkoording behandeld.

Er zijn volop andere cursussen mogelijk die speciaal op behoefte worden samengesteld. Verheven meester of engelen cursussen waarin je samenwerkt met een verheven meester of engel en hierbij diverse vraagstukken en ontwikkelingen doorloopt.

De Reiki Tera Mai™ cursussen bestaan uit drie graden, altijd beginnend uit de eerste graad, waarna de tweede graad behaald kan worden en uiteindelijk het volledige Masterschap (leraarschap). Uiteraard kunt u ook prima aan de slag met enkel een eerste graad.