Maandelijks wordt er een meditatie avond georganiseerd. Deze staat vaak in een bepaald thema zoals Volle maan of een Planetairy Healing.

Volle maan zijn wisselende meditaties waar iedereen welkom is om een meditatie te beleven. De meditaties zorgen vooral voor ontspanning en vernieuwde energie. Tijdens de meditaties is er vaak ruimte voor het vinden van antwoorden op bepaalde vraagstukken of problemen in een vertrouwde omgeving. Tevens is deze avond uitermate geschikt om kennis te leren maken met mijn manier van werken en een mooi opstapje naar een spirituele ontwikkeling. De meditatie avonden zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, ervaren of beginners.  

Planetairy healing betekent dat we gezamenlijk energie aan de aarde schenken. Door de vervuiling in de wereld heeft de aardbol flink wat te verdragen. Het is dan ook een goede zaak om helende energie te sturen naar de aarde. Ook zullen bepaalde werelddelen extra aandacht krijgen als dat nodig is of bepaalde wereldse veranderingen, denk bijvoorbeeld aan gebieden waarin aardbevingen, overstromingen of andere rampen zijn geweest. Het is zeer belangrijk dat we op deze situatie geen angst of oordeel zetten, maar juist licht en liefde. Tijdens de avond spelen de 4 elementen; water, aarde, lucht en vuur spelen een rol in dit geheel. Tijdens de avond krijgt u naast een fijne meditatie een drankje en een hapje aangeboden. En is er vaak mogelijkheid om je te laten smudgen (sjamanistische aura reiniging). Verder zal de avond iedere keer anders zijn, ook de meditatie ook iedere keer varieert. Enige meditatie ervaring is meegenomen, maar ook onervaren zijn van harte welkom.

Een volledig verzorgde meditatie avond bedraagt 20 euro per persoon, dit is inclusief versnaperingen. Graag van te voren aanmelden is erg prettig. Dit kan via email, whatsapp, telefonisch of via facebook. Op facebook wordt tevens een event aangemaakt waar u zich voor kunt inschrijven. 

Naast deze meditatie avonden zijn er nog andere meditatie avonden bijvoorbeeld lente of herfst equinox en zomer of winter zonnenwende. De Wesak viering is ook altijd een bijzonder feest wat jaarlijks terugkomt met volle maan in mei en de dag buiten de tijd eind juli. Ook is jaarlijks aan het eind van het jaar de wensmeditatie, die ook heel leuk is om samen met het gezin te doen. Kijk op de agenda voor recente data.