Mijn naam is Sabine Hogerwaard en ik ben 40 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Richard in Bergen op Zoom. We hebben twee dochtertjes; Elora van 12 jaar oud en Nikhita van 9 jaar oud.

Mijn gevoel voor spiritualiteit is er altijd geweest.  Mijn interesse begon zich echt te ontwikkelen toen ik 16 jaar was. In de eerste instantie verdiepte ik me voornamelijk in Astrologie, droomuitleg en edelstenen. Na een tijdje ging ik me verder verdiepen in het ervaren van gidsen, beschermengelen en energieën. Rond die tijd begon ik met meditatie. Ik deed verschillende workshops zoals o.a. mandela tekenen. 

In oktober 2000 haalde ik mijn eerste Reiki Usui Shiki Ryoko diploma bij de Regenboogslang.  In 2001 ben ik bij Ellen Velderman Planetairy Healings meditaties met volle maan gaan volgen en aansluitend daarop heb ik diverse workshops en cursussen gedaan. Mijn Tera Mai™ reiki I heb ik behaald in november 2002. Gedurende dat jaar heb ik ook aartsengel Michaël cursus gevolgd, welke ik succesvol heb afgerond in 2003. Sindsdien is aartsengel Michaël een gids van mij geworden.

Tera Mai™ Seichem I heb ik behaald in juni 2003. In oktober van datzelfde jaar heb ik een workshop Magnified Healing® (1ste fase) gedaan en daarvoor beschik ik tevens over een teacher degree van de basiscursus. Februari 2004 heb ik mijn Tera Mai™ Reiki II behaald en in april dat jaar heb ik een cursus Shamaan gedaan.

Rond 2005/2006 had ik even een rustpauze vanwege mijn zwangerschap en geboorte van onze eerste dochter Elora. Eind 2006 heb ik de draad weer opgepakt en ben ik aan een cursus Verheven Meesters begonnen, die heb ik afgerond in 2007. Aansluitend daarop ben ik verder gegaan met de Aartsengelencursus.  In maart 2007 heb ik Tera Mai™ Seichem II behaald en in datzelfde jaar in oktober een cursus Cartouche® gedaan.

Na die tijd ben ik vooral veel bezig geweest met volle maan meditatie en vrije meditatielessen met veel uiteenlopende onderwerpen.  Na geboorte van mijn jongste dochter in november 2009 heb ik na een korte pauze deze weer snel opgepakt. In april 2011 heb ik een cursus huisreiniging afgesloten.  In april 2012 heb ik een herinwijding gehad in Tera Mai™ Seichem II en zo mijn helende energie verhoogd en vernieuwd. In maart 2014 heb ik mijn masterschap behaald in Tera Mai™ Reiki en mag ik zelf inwijdingen en cursussen gaan geven. Sinds begin maart 2015 heb ik mijn Tera Mai™ Reiki geupgrade naar Tera Mai™ Reiki Gold, de vernieuwde en gezuiverde energiestroom van de Tera Mai™ Reiki van Kathleen Milner.

In mei 2018 heb ik de cursus levensboompaden volbracht. Deze cursus activeert bewustwording, intuïtie en innerlijke stem met behulp van orakelkaarten gebaseerd op oeroude kennis uit de kabbala. In november 2018 heb ik het basic seminar van Theta Healing afgerond.

Inmiddels heb ik een aantal jaar geleden de spirituele praktijk Spirituele Beleving opgezet. Vooral omdat ik anderen wil helpen met het vinden van hun spirituele pad, kennis laten maken met spiritualiteit en te laten ervaren hoeveel ontspanning en plezier meditatie kan geven. Ik beleef erg veel plezier aan spiritualiteit, het geeft mij veel voldoening, zeker als ik andere mensen daarmee kan helpen en helen. Mijn kennis in de materie groeit nog steeds en brengt mij verder op de spirituele weg. Ik hoop dat ik anderen op deze manier kan laten kennis maken met hun spirituele beleving.