Dinsdag 21 mei 2019 Wesak viering

Dinsdag 18 juni 2019 volle maan meditatie 

Tera Mai Reiki, huisreinigingscursus en diverse spirituele ontwikkelingscursussen op aanvraag.

De data zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen. De meditatie avonden gaan enkel door bij een minimaal aantal aanmeldingen van 2 personen. Meld u daarom op tijd aan. Om deel te nemen aan een meditatie avond kunt u zich uiterlijk 1 dag van te voren opgeven via mail, facebook of telefoon.

Wilt u op de hoogte blijven van de data en zo de avonden niet vergeten, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Heeft u geen mail dan kunt u ook via whatsapp of sms op de hoogte gehouden worden. Voor mijn telefoonnummer kunt u bij contact terecht. Inschrijving ook via facebook mogelijk!

Nieuws:

Werkzaamheden aan deze website. De website word volledig opnieuw opgebouwd in een nieuw programma en met een nieuwe structuur en layout. Het is mogelijk dat nog niet alles optimaal functioneert. Onze excuses daarvoor.

Nieuwsbrief: Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van aankomende data van meditatie avonden en nieuwtjes rondom mijn praktijk, schrijf je dan in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt up to date gehouden zodat u niets hoeft te missen.