Spirituele Beleving is gestart in maart 2014. Op 5 maart 2014 is dit bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam van Sabine Hogerwaard Spirituele Beleving. Het bedrijf is een kleine eenmanszaak onder leiding van Sabine Hogerwaard. Bij Spirituele Beleving kunt u terecht voor meditaties, energetische huisreiniging, verschillende behandelingen met behulp van o.a. Doterra® oliën, levensboompaden en diverse cursussen, zoals spirituele ontwikkeling, Tera Mai™ Reiki of een cursus op maat.

De webshop, die gelinkt is aan deze website, is gestart op 7 maart 2014 en bevat mooie originele en vaak handgemaakte producten, die van toegevoegde waarde zijn naast wat spirituele beleving allemaal te bieden heeft.

Er worden maandelijks meditatie avonden georganiseerd, zoals volle maan meditatie avond, plantairy healing meditaties, lente of herfst equinox, zomer of winter zonnenwende, Wesak viering en de dag buiten de tijd. Uiteraard zijn er ook cursussen omtrent meditaties, zoals basis cursus spirituele ontwikkelingen of vervolg cursus spirituele ontwikkelingen of een cursus op maat (een volledig gepersonaliseerde cursus). 

Energetische huisreiniging is een volledige spirituele reiniging van een appartement, huis of bedrijf. Er is ook een mogelijkheid om zelf te leren uw huis te reinigen met de cursus huisreiniging.

Qua behandeling, begeleiding of coaching kunt u uiteraard ook bij Spirituele Beleving terecht. Een Reiki behandeling is één van de mogelijkheden, maar ook word er gebruik gemaakt van DoTerra® oliën, levensboompaden kaarten.